Tag: филмски работници

image Погледни видео
Сара Климоска: Сонував да играм со Весна Тривалиќ и во „Сенки над Балканот“ тоа ми се оствари

Ивана М. Лазаревиќ

февруари 18, 2020

3986

Актерката Сара Климовска е добитничка на наградата „Златна рамка“ за најдобар актер на годината што ја доделува Друштвото на филмските рабо

Погледни видео