Tag: филмски истражувач

image Погледни видео
Ана Василевска: Ни треба повеќе филмска писменост за да го разбереме „Медена земја“

Ивана М. Лазаревиќ

февруари 5, 2020

857

Како што ни е потребна медиумска писменост за да ги разликуваме лажните од вистинските вести, исто толку ни е потребна и поголема филмска писм

Погледни видео