Tag: филип фидановски

image Погледни видео
Филип Фидановски: Државата веќе подолго време не се грижи за ликовната уметност

Ивана М. Лазаревиќ

јануари 29, 2020

954

Веќе подолго време ликовното творештво се соочува со негрижа од страна на државата. Од сите дејности во областа на културата, ликовната уметн

Погледни видео