Ознака: УСЈЕ

image Погледни видео
Морачанин: Имаме голем напредок, но кадрите кои што вршат инспекции се недоволно стручни

Дамјан Варошлија

февруари 12, 2020

741

По поканата јавно презентирана од страна на СДСМ, ЦО на ДОМ одлучи да разговара и по преговорите да го информираме ЦО за да ја донесеме конечна

Погледни видео
image Погледни видео
Бакревска: Ја поздравуваме секоја вонредна контрола на Царина

Дамјан Варошлија

јануари 31, 2020

3930

Актуелна тема се камионите кои се запрени на Царина и дел од нив подлежат на вонредна инспекциска контрола. Гостинка во Скопски агол на Утринс

Погледни видео