Tag: устав

image Погледни видео
Царовска за УБ: ВМРО-ДПМНЕ е неконструктивно и се обидува да го прекрши Уставот

Дамјан Варошлија

декември 30, 2019

476

– Очекував дека ВМРО-ДПМНЕ ќе покаже различна слика и ќе се обиде да предложи луѓе кои се со кредибилитет и се согласно Уставот и законите в

Погледни видео