Tag: универзитетски професор

image Погледни видео
Ковачевски за УБ: Радикална промена на образованието оти технологијата се менува на две а ние студираме теорија со години

Ивана М. Лазаревиќ

февруари 18, 2020

3235

Македонија мора радикално да го менува својот образовен систем за да биде во чекор со развојот на технологијата, која се менува на секои 2-3 год

Погледни видео