Tag: унеско

image Погледни видео
Адеми за УБ: До мај чист колекторски систем кој нема да го загадува Охридското езеро

Дамјан Варошлија

јануари 9, 2020

528

– После Баку до денес голем дел од препораките имаме реализирани. Прво што направивме е што го укинавме проектот за ски центар на Галичица.

Погледни видео
image Погледни видео
Ацо Костов за УБ: Потребни се реформи во заштитата на културното наследство

Дамјан Варошлија

декември 25, 2019

1170

Директорот на Управата за заштита на културното наследство, Ацо Костов, вели дека е потребен нов закон за заштита на културното наследство, но

Погледни видео