Tag: турција

image Погледни видео
Шешов: Истражувања одат кон тоа да се предвиди очекуваната земјотресна магнитуда во одредено жаришно подрачје

Дамјан Варошлија

јануари 27, 2020

591

– Силен земјотрес во источниот дел на Турција со магнитуда поголема од 6,5, претходно во Албанија. Според научните сознаија овие два земјотр

Погледни видео