Tag: третман

image Погледни видео
Немедицинското одвикнување од дроги е единственото успешно, во спротивно само ја заменуваме дрогата со друга дрога

Дамјан Варошлија

јануари 17, 2020

1280

Претставници на здружението НАРКОНОН кое помага на илјадници луѓе да се изборат со зависноста од дроги, гостуваа во Утрински брифинг. Радомир

Погледни видео