Tag: тони ангеловски

image Погледни видео
Ангеловски за УБ: Снимањето со камери и преку тој начин директно да се препраќаат казните кај сторителот е еден од плановите на МВР

Дамјан Варошлија

јануари 13, 2020

743

– Ако се погледне статистиката годините наназад можеме да кажеме дека бројката се подобрува, но не можеме да кажеме дека сме задоволни со в

Погледни видео