Tag: тијана дапчевиќ

image Погледни видео
Тијана Дапчевиќ во Утрински брифинг најави петта сезона од „Преспав“

Дамјан Варошлија

јануари 20, 2020

2113

Овие неколку месеци бев повеќе во Скопје отколку во Белград, заради ангажманот околу „Преспав“. Знаеме дека ќе снимаме уште 15 сезони. Во ТВ пр

Погледни видео