Tag: тирз

image Погледни видео
Исеини за УБ: Не е е лош државниот интервенционализам, но имаме одредени резерви дали е тоа како што треба

Дамјан Варошлија

јануари 8, 2020

410

„Субвенциите не се некоја лоша работа. Тие се применуваат секаде во светот. Но треба да се преиспитува секој модел на субвенции, односно дали

Погледни видео