Tag: телевизија

image Погледни видео
Граѓаните индиректни жртви во директната мала „војна“ помеѓу телевизиите и кабловските оператори

Дамјан Варошлија

февруари 27, 2020

2460

Деновиве во Македонија кога е во прашање јавниот дискурс како да има една мала „војна“ помеѓу телевизиите и кабловските оператори. Влезени с

Погледни видео
image Погледни видео
Шовљански за УБ: Српските власти не етикетираат како „странски платеници“ оти не им се допаѓаат темите поврзани со нив

Ивана М. Лазаревиќ

февруари 5, 2020

1521

Од самиот почеток на емитувањето на програмата на Н1, новинарите се изложени на напади и притисок.  Поинаку се третират од страна на српскит

Погледни видео