Tag: театар

image Погледни видео
Јованчевски за УБ: Во три дена на едно место – музика, книжевност, филм, театар

Дамјан Варошлија

јануари 24, 2020

1845

Во три дена на едно место – музика, книжевност, филм, театар. Ние произлегуваме од доменот на издаваштвото и стожерен ни е тој мал јануарски

Погледни видео
image Погледни видео
Несрин Таир: Потребни се 115 милиони денари за Турскиот театар, во спротивно, зградата ќе пропадне

Ивана М. Лазаревиќ

јануари 23, 2020

926

„Прво за што се заинтересирав кога ме назначија за в.д. директор беше да се вратат долговите и се заинтересирав околу состојбата со зградата н

Погледни видео