Tag: театар за деца и младинци

image Погледни видео
8
Успешна година за Театарот за деца и младинци

Дамјан Варошлија

јануари 16, 2020

557

Релативно успешна година на професионален план. Реализиравме четири премиери. Патувавме на фестивали и од нив секогаш се враќаме со награди.

Погледни видео