Tag: Таше Трпчевски

image Погледни видео
4
Др. Трпчевски за УБ: Породувањето во вода има предност во однос на „сувото“ раѓање

Дамјан Варошлија

јануари 13, 2020

1505

„Интересот за вонтелесното оплодување расте. Тоа е резултат на нашиот успех. Задоволството на пациентите се пренесува. Со оглед на местополо

Погледни видео