Tag: таско

image Погледни видео
5
Легендарниот Таско за УБ: Одиме во втората фаза на ЕП во ракомет

Дамјан Варошлија

јануари 14, 2020

623

Ракометарите речиси секоја година јануари ми го прават поубав. Мислам дека и покрај се треба да бидеме оптимисти. Го избраа потешкиот пат. –

Погледни видео