Tag: таравари

image Погледни видео
Таравари: Ако најдете еден директор кој не ги исполнува условите, јас ќе дадам неотповиклива оставка

Дамјан Варошлија

јануари 22, 2020

2452

Министерството за образование трет пат покренува постапка за одземање на ингеренциите во образованието. Пуштени се сите инспектори, Во Струг

Погледни видео
image Погледни видео
Таравари: Загадувањето на Гостивар е петпати помало, едниот апарат е расипан

Дамјан Варошлија

јануари 22, 2020

2392

– За среќа во во Гостивар имаме повеќе мерачи за загадување на воздух. Едниот е оној што покажува 982 пм кој е околу 1.000 метри до општинската з

Погледни видео