Tag: судење

image Погледни видео
Маглешов за УБ: Естрадниот елемент не смее да биде суштината на известувањето од судниците

Дамјан Варошлија

јануари 15, 2020

933

Одговорот не може да биде едноставен, односно дека е на линија што очекува јавноста да прочита. Медиумите се тие кои што ја генерираат публика

Погледни видео