Tag: студенти

image Погледни видео
Студентските домови ги отворија вратите за студентите

Виктор Теофиловски

октомври 6, 2020

83

Погледни видео
image Погледни видео
5
Млади студенти кои знаењето од факултетот го користат за помош на деца со специјални потреби

Дамјан Варошлија

јануари 24, 2020

401

Четворица млади луѓе, студенти на Машинскиот факултет од Скопје кои направија прототип на скејтборд за деца со посебни потреби. Нашиот факулт

Погледни видео