Tag: стрип

image Погледни видео
„Скопје за почетници, добро упатени и понављачи”

Дамјан Варошлија

декември 31, 2019

595

Ѓорѓе Јовановиќ објави стрип за Скопје во новогодишниот број на Слободен печат Стрипот насловен „Скопје за почетници, добро упатени и понављ

Погледни видео