Tag: стојковски

image Погледни видео
Стојковски за УБ: На прав пат сме – новиот еврокомесар е оној што и требаше на Македонија

Дамјан Варошлија

јануари 16, 2020

1556

Без да го навредам комесарот Хан, сметам дека новиот комесар е оној што ни требаше. Вистинско политичко водство кое ја влече работата понатаму

Погледни видео