Tag: стојанче ангелов

image Погледни видео
9
Ангелов во УБ: МВР нема да може да биде злоупотребено, но ќе биде користено за да се покаже дека нешто не функцонира

Дамјан Варошлија

јануари 20, 2020

1063

Генералот Стојанче Ангелов денеска госуваше во Утрински брифинг на тема сосотојбите во МВР. Тој смета дека новиот технички министер Наќе Ч

Погледни видео