Tag: стеријовска

image Погледни видео
2
Стеријовска за УБ: „Вечера на глупаци“ – публиката ќе може да ја гледа актерската игра несекојдневно блиску

Дамјан Варошлија

јануари 20, 2020

333

„Вечера на глупаци“ во режија на Ирена Стеријовска е претстава која ќе направи деконструкција на четвртиот ѕид односно публиката ќе може да

Погледни видео