Tag: стерилитет

image Погледни видео
„Не постои стерилност, туку неплодност која може медицински да се третира“

Дамјан Варошлија

јануари 15, 2020

1471

Доколку ниту еден од потенцијалните родители нема здравствен проблем, при нормален сексуален однос, една година е доволна за забременување. Д

Погледни видео