Tag: стереотипи

млади Погледни видео
Младите од Македонија и Грција заеднички против предрасудите и стереотипите

Дамјан Варошлија

февруари 3, 2020

4083

Отворање на канцеларии за младинска соработка помеѓу Македонија и Република Грција. Што точно ќе можат младите да направат преку овие канцел

Погледни видео