Tag: старова

image Погледни видео
Старова за УБ: Блокирањето на Законот за одбрана е предизборен маркетиншки трик

Дамјан Варошлија

јануари 16, 2020

1122

–Нашите првични намери се за што ќе се заложиме овој период што преостанува. Сметам дека не беше доволно испопуларизирано нашето учество в

Погледни видео