Tag: ссм

image Погледни видео
Арсовска за УБ: Потребна е итна реформа – немањето на функционален систем ги брка компаниите од Македонија

Дамјан Варошлија

декември 26, 2019

382

Бизнисот бара да се формира Унифициран регистар, каде ќе се избегнат двојните плаќања и ќе се добијат унифицирани цени. Парафискалните давачк

Погледни видео
image Погледни видео
Димовски: Мора да се почне со затворски казни за да се освестат работодавците

Дамјан Варошлија

декември 25, 2019

397

Исплатата на регрес за годишен одмор беше тема во денешниот Утрински брифинг. Претседателот на ССМ, Дарко Димовски вели дека праксата покажув

Погледни видео