Tag: скопски агол

image Погледни видео
Адријан Муча во „Скопски агол“: На местото на депонијата во Карпош 4 ќе се гради трет дел на Градски парк

Ивана М. Лазаревиќ

февруари 5, 2020

1990

Во линковско јавување на „Утрински брифиниг“ во „Скопски агол“ новинарката Елизабета Д. Спасеновска разговараше со директорот на ЈП „Парк

Погледни видео
image Погледни видео
Весковски: Скопјани пијат здрава, чиста, со одличен квалитет вода

Дамјан Варошлија

февруари 3, 2020

2641

Од пред две недели ЈП „Водовод и канализација“ сметките ги произведува од рециклирана хартија. Не само внатрешната употреба на хартијата ко

Погледни видео
image Погледни видео
Скопски агол на УБ: Привршува изградбата на корзото во Ѓорче

Дамјан Варошлија

јануари 23, 2020

2594

– Идејата да се гради корзо во Ѓорче Петров е ветена во предизборна кампања. Повозрасните граѓани на Ѓорче ќе се сетат дека овде (Ѓорче Петр

Погледни видео