Tag: скејтборд

image Погледни видео
8
Млади студенти кои знаењето од факултетот го користат за помош на деца со специјални потреби

Дамјан Варошлија

јануари 24, 2020

1194

Четворица млади луѓе, студенти на Машинскиот факултет од Скопје кои направија прототип на скејтборд за деца со посебни потреби. Нашиот факулт

Погледни видео