Tag: синеплекс

image Погледни видео
9
Билјана Јанкуловска: Проекциите на оперите и балетите во „Синеплекс“ се наш проект за душа

Ивана М. Лазаревиќ

февруари 12, 2020

1619

Киното Синеплекс во Скопје одржува проекции на познати опери и балетски претстави. Ова е дел од програмата и со тоа ја збогатува културната по

Погледни видео