Tag: семејно насилство

image Погледни видео
Милошевска во УБ: Ова е сѐ уште мачо општество, мора да го искорениме балканското

Дамјан Варошлија

јануари 29, 2020

2890

Има некакво поместување во однос на правата на жената, но се уште има уште многу работа за жената да го добие заслужениот статус. Милошевска Пр

Погледни видео