Tag: села

image Погледни видео
Села: Му наредувам на ДУИ да престане да ги дели Албанците!

Дамјан Варошлија

декември 24, 2019

288

ДУИ работи за да ги подели Албанците. Му наредувам да не го прави тоа! Јас треба да се однесувам одговорно. Ние ќе соработуваме со таа политичка

Погледни видео