Tag: седница влада

image Погледни видео
9
Бочварски за УБ ги најави приоритетите кои што ќе ги постави на денешната седница на владата

Дамјан Варошлија

јануари 21, 2020

924

Денеска во Штип треба да се одржи владина седница на која домаќин е токму штипскиот градоначалник Благој Бочварски. -За прв пат во историјата

Погледни видео