Tag: сања лукаревска

image Погледни видео
Лукаревска за УБ: Мој ДДВ ги дава очекуваните резултати

Дамјан Варошлија

декември 30, 2019

369

Постапуваме подеднакво кон сите. Дали спрема мали фирми, средни претпријатија, големи даночни обврзници е исто. Сепак големите даночни обврзн

Погледни видео