Tag: самоопределување

image Погледни видео
Курти седнува на жешкото столче

Дамјан Варошлија

февруари 3, 2020

3593

4,5 месеци после вонредните избори двете партии Самоопределување на Албин Курти и Демократскиот сојуз на Косово на Иса Мустафа целиот овој

Погледни видео
image Погледни видео
Советникот Курти за УБ: ДСК не уценува, но нема да попуштиме за се

Дамјан Варошлија

јануари 31, 2020

3006

Новинарот Насер Селмани направи неколку интервјуа, во ксоовската престолнина

Погледни видео
image Погледни видео
Синани за УБ: Во Косово се случува тивка политичка револуција во политичкиот менталитетот

Дамјан Варошлија

јануари 21, 2020

652

Косово три месеци не може да формира Влада. Победникот на овие избори, движењето за Самоопределување разговара со ДС на Косово но никако да се

Погледни видео