Tag: самоглас

image Погледни видео
7
Ангела Стојановска, Христијан Поп Симонов: Аудио книгите ќе ја вратат навиката да се чита

Ивана М. Лазаревиќ

јануари 27, 2020

376

„Самоглас“ е првата платформа во земјата за аудио книги, чии автори, актерите Ангела Стојановска и Христијан Поп Симонов за УБ рекоа дека осв

Погледни видео