Tag: ресоцијализација

image Погледни видео
Немедицинското одвикнување од дроги е единственото успешно, во спротивно само ја заменуваме дрогата со друга дрога

Дамјан Варошлија

јануари 17, 2020

1222

Претставници на здружението НАРКОНОН кое помага на илјадници луѓе да се изборат со зависноста од дроги, гостуваа во Утрински брифинг. Радомир

Погледни видео
image Погледни видео
9
Изгубени семејства меѓу „чеканот и наковалната“

Дамјан Варошлија

декември 26, 2019

307

Лавиринтите на системот на свој грб веќе 20 години ги чувствува семејството Шаќири. Новинарката Менче Точи за Утрински брифинг ја раскажа прик

Погледни видео