Tag: републики

image Погледни видео
Андоновиќ: Неизвесна изборна година за државите од поранешна СФРЈ

Ивана М. Лазаревиќ

јануари 28, 2020

545

Српскиот државен врв ноќеска на вонреден состанок расправаше за состојбата во регионот, стравувајќи од ескалација на состојбите. Но, невооби

Погледни видео