Tag: рек

image Погледни видео
5
Бислимовски: Нема дозвола за градба доколку немате приклучок за парно греење

Дамјан Варошлија

јануари 30, 2020

1194

Таму каде што нема развиен топлински систем, кај куќите најверојатно греењето ќе биде на електрична енергија додека не дојде природниот гас.

Погледни видео