Tag: режија

image Погледни видео
8
Херин: Со перформансот „Улица“ сакав да го истражам Славко Јаневски

Ивана М. Лазаревиќ

декември 22, 2021

6789

Музичко сценскиот перформанс „Улица“ имаше премиера на 22 декември, а за тоа и за темелните вредности во македонската култура разговаравме с

Погледни видео