Tag: режим

image Погледни видео
8
Фрчкоски: Да се ослободиме од митовите и психозите што ги наметна ВМРО-ДПМНЕ

Дамјан Варошлија

декември 26, 2019

962

По повод излегувањето на книгата „Човекови права и психоанализа“ за Утрински брифинг професорот Љубомир Фрчкоски зборува за иделогијата ка

Погледни видео
image Погледни видео
Исмаил за УБ: Конечно ослободување од окупаторот и бандата која што 11 години ја имаше окупирано земјата

Дамјан Варошлија

декември 26, 2019

315

Владата донесе предлог закон со кој се осудиува целиот процес на лустрација. Со овој закон се предвидува и обесштетување односно компензирањ

Погледни видео