Tag: расходи

image Погледни видео
Шефот на кретивниот тим на ВМРО-ДПМНЕ соопшти дека изборната платформа е подготвена и деновиве ќе биде промовирана

Дамјан Варошлија

јануари 27, 2020

3514

На која економска, финансиска реалност сме имуни? На оваа, на светската, зошто кога сме имуни на домашната велиме дека не чини, а кога сме имуни

Погледни видео