Tag: рамчиловиќ

image Погледни видео
Рамчиловиќ за УБ: Да продолжиме кон она што се гледа- интеграција, стабилна и просперитетна држава

Дамјан Варошлија

јануари 27, 2020

3317

Со она што во изминатиот период и мандат кој што беше исклучително тежок, мислам дека имам што да понудам од политички аспект, но она што го одб

Погледни видео