Tag: работна сила

image Погледни видео
Јовановска за УБ: Германија ќе врши притисок и врз македонскиот пазар за да „украде“ квалитетна работна сила

Дамјан Варошлија

декември 27, 2019

575

– Педесет проценти од невработените лица се лица без образование и со основно образование и тоа се лица кои во минатото имале работни места

Погледни видео