Tag: приходи

image Погледни видео
Заев: Сите кои профитираа во минатото, најбогатите, мора да го понесат најголемиот товар од економската криза

Ивана М. Лазаревиќ

март 25, 2020

9071

Лидерот на СДСМ, Зоран Заев во Утрински брифинг денеска упати порака дека најбогатите во државата се оние кои најмногу треба да го понесат тов

Погледни видео
image Погледни видео
Шефот на кретивниот тим на ВМРО-ДПМНЕ соопшти дека изборната платформа е подготвена и деновиве ќе биде промовирана

Дамјан Варошлија

јануари 27, 2020

3514

На која економска, финансиска реалност сме имуни? На оваа, на светската, зошто кога сме имуни на домашната велиме дека не чини, а кога сме имуни

Погледни видео