Tag: преспав

image Погледни видео
Тијана Дапчевиќ во Утрински брифинг најави петта сезона од „Преспав“

Дамјан Варошлија

јануари 20, 2020

2111

Овие неколку месеци бев повеќе во Скопје отколку во Белград, заради ангажманот околу „Преспав“. Знаеме дека ќе снимаме уште 15 сезони. Во ТВ пр

Погледни видео
image Погледни видео
Актерите Игор Ангелов и Игор Стојчевски: Тајната на успехот на „Преспав“ е нејзиниот квалитет

Дамјан Варошлија

јануари 10, 2020

1649

– Се покажа дека публиката е желна за квалитетна македонска играна серија и на тоа се должи и нејзината голема гледаност, велат за УБ, актер

Погледни видео