Tag: премиер

image Погледни видео
Димитриев во УБ: Не ни треба „Пржинска влада“, таа создава конфликти

Дамјан Варошлија

јануари 23, 2020

2709

Во својата современа политичка историја Македонија познава експертска влада на Кљусев, па голема коалиција на Црвенковски и Георгиевски, па

Погледни видео