Tag: празно

image Погледни видео
„Скопје како некогаш“ во звукот на тишината

Ивана М. Лазаревиќ

април 13, 2020

635

Вревата се замени со тишина. Нервозното трубење на шоферите прерасна во птичја песна. Скопје застана. Тук-таму се забележува по некој автомоби

Погледни видео