Tag: потрошувачи

Лончар-Велкова Погледни видео
Лончар-Велкова: Ни недостига култура и едукација за одржлива потрошувачка

Ивана М. Лазаревиќ

февруари 3, 2020

1383

Европската правна рамка е во голема мера имплементирана во Македонија. Сепак кога се работи за заштита на животната средина преку потрошувач

Погледни видео
image Погледни видео
Македонските потрошувачи главно се водат по цените во маркетите

Дамјан Варошлија

декември 23, 2019

515

Трета година по ред, истражувањето на агенцијата Инсајдер ИТ, за преференциите на граѓаните за користење на услугите на маркетите во државата

Погледни видео